Reference

Izdvajamo nekolicinu između više od 50 uspješno odrađenih projekata.

Lotos Nakit web shop

Uspješno smo odradili posao dizajna i razvoja web shopa za trgovinu kristala i minerala Lotos nakit iz Zadra.

Nova WodPress tema za 1838 Wallcoverings web shop

Za 184 godine staru tvornicu tapeta iz Velike Britanije prebacili smo kompletnu WooCommerce internet trgovinu na novu temu po mjeri, implementirali nove specifične zahtjeve i redizajne pojedinih sekcija.

Aston's of Manchester web shop

U cijelosti smo izradili e-commerce rješenje za trgovinu cigareta i pića. Izdvajamo mega izbornik auto-generiran iz WC kategorija, tražilicu po mjeri i redizajn procesa narudžbe.

Scanwel web shop

Najviše volimo razvijati WooCommere rješenja prema dostavljenim dizajnima. Ovaj projekt zahtjevao je i podosta custom opcija poput tabličnog prikaza proizvoda, proširenog upravljanja asortimanom…

NCS platforma

WordPress rješenje po mjeri koje NCS timu omogućuje upravljanje i prezentaciju svoje baze partnera i lokacija krajnjim korisnicima na dinamičan i interaktivan način.  

Old Youth web shop

WooCommerce rješenje za Old Youth, mali fashion brand iz Velike Britanije. Izdvajamo razvoj custom foto & video galeriju te opciju unosa i pretpregleda teksta za graviranje.

Rješenje za prodaju ulaznica WT Live

Za klijenta iz Velike Britanije dizajnirali smo i izradili jednostavnu, responzivnu web stranicu te integrirali sustav za online prodaju ulaznica.

AmeriCamp Canada responzivna web stranica

Dizajn i izrada responzivne web stranice za AmeriCamp Canada. U pozadini je WordPress sustav što upravljanje sadržajem čini jednostavno kao boldanje u Wordu.

Invasion Travel responzivna web stranica

Dizajnirali smo i izradili web stranicu za britansku putničku agenciju Invasion Travel.

HASM responzivna web stranica

Dizajn i izrada responzivne web stranice Hrvatske asocijacije za sportski menadžment s mogućnošću online registracije članova. 

KickGraphics responzivna web stranica

Dizajn i izrada responzivne web stranice za KickGraphics.

Intravelr mreža web stranica

Dizajn i izrada responzivnih web stranica za Intravelr mrežu: Camp Thailand, Camp Bali, Camp Maldives, Camp Vietnam, Camp Philippines…

Interaktivan koncept web stranice putničke agencije

Interaktivni prototip, koncept dizajna web stranice za putničku agenciju s custom procesom rezervacije i upravljanja rezervacijom.

Sirana Biogal responzivna web stranica

Dizajnirali smo i izradili responzivne web stranice za Siranu Biogal iz Daruvara. Bacite pogled na asortiman sireva.