Politika privatnosti

Mrav IT, obrt za računalno programiranje i ostale usluge, u daljnjem tekstu Mrav IT, poštuje Vašu privatnost te se obvezuje na zaštitu Vaših osobnih podataka. Podaci se prikupljaju i čuvaju u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka.

Voditelj obrade osobnih podataka

Mrav IT, Ulica Savezne Republike Njemačke 6, 10000 Zagreb, voditelj je obrade Vaših osobnih podataka te se obvezuje na zaštitu istih. Prikupljanje i čuvanje podataka izvodi se u skladu s općim odredbama zaštite osobnih podataka (GDPR).

Službenik za zaštitu osobnih podataka

U slučaju dodatnih pitanja o obradi Vaših osobnih podataka obratite se na info@mravit.hr

Podaci koje prikupljamo

Prikupljamo vaše ime, prezime, email adresu i broj mobitela u slučaju slanja upita putem kontakt forme na našoj web stranici.

Svrha prikupljanja

Prikupljeni podaci služe isključivo za mogućnosti stupanja u kontakt, slanja informacija o ponudama, projektima i slično, te za interne statističke obrade podataka.

Sadržaj politike privatnosti

Vašu e-adresu i ostale podatke Mrav IT ne prodaje, ne iznajmljuje i ne stavlja trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez Vašeg pristanka.

Vrijeme trajanja politike privatnosti

Trenutak slanja upita putem kontakt forme predstavlja Vaš izričit pristanak na kontakt. Zaštita privatnosti podataka je trajna. U svakom trenutku možete tražiti brisanje Vaših podataka. 

Kolačići i internetske tehnologije

Mrav IT stranica koristi „kolačiće“ i druge tehnologije koje olakšavaju isporučivanje sadržaja ovisno o Vašim područjima interesa, obrađivanje različitih zahtjeva, i/ili analiziranje karakteristika Vaših posjeta. Kolačići se sami po sebi ne mogu upotrebljavati za otkrivanje Vašeg osobnog identiteta. Kad pristupate Mrav IT stranicama, ova informacija našim poslužiteljima identificira svojstva Vašeg pretraživača, ali ne i Vas. Želite li u bilo kojem trenutku izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu, možete ažurirati postavke svojeg internetskog pretraživača.